Op donderdag 29 april kreeg Christa een schoonheidsbehandeling. Dit is wat ze ons liet weten: Vandaag had ik via Stichting Supervrouw een verwen ochtend. Na vaak uitstellen door corona mocht ik vandaag naar Beauty Sensational. Toen ik daar aankwam werd ik heel warm ontvangen door een team lieve dames. Ik kreeg een super fijne behandeling en kon lekker ontspannen en alle zorgen even vergeten. En uur lang kwam helemaal zen en helemaal relaxed naar buiten. Vond het echt zo ontzettend lief dat ze dit wilden doen zonder eigenbelang en dat ik even mezelf kon zijn en niet de ‘kankerpatiĆ«nt’. Want door de corona is het grootste deel van de mensen die je ziet het personeel in het ziekenhuis. Dankjewel Sheila en Maickel voor al het ontzettend mooie werk wat jullie doen en wat jullie allemaal regelen. En de dames van Beauty Sensational genoten!!!

Als je chemotherapie ondergaat doet dat iets met je huid. Je gezicht gaat er grauw van uitzien of je krijgt uitslag. Daarom is het zo goed en ook zo fijn om tijdens chemotherapie toch een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Wil jij ook iemand verrassen? Dat kan via deze link.