Disclaimer Stichting Supervrouw

Algemeen

Deze disclaimer is van toepassing op de website, hyperlinks, e-mails en alle andere informatie en inhoud verstrekt door Stichting Supervrouw. Met het bezoeken van deze website stem je hiermee in. Stichting Supervrouw zet zich in om informatie en inhoud zo volledig, correct en actueel mogelijk te houden, desondanks kan het zijn dat dit niet het geval is. Voor verdere vragen kun je terecht op onze contactpagina: https://www.supervrouw.nl/contact/

Aansprakelijkheid

Stichting Supervrouw heeft met haar artikelen, blogs en producten enkel de doelstelling om in de meest ruime zin van het woord een bijdrage te leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Dit gebeurt middels het op de hoogte stellen van haar geïnteresseerden middels persoonlijke ervaringen en nieuwe ontwikkelingen omtrent borstkanker. De website (en haar andere kanalen) heeft inhoudelijk als doel algemeen te informeren, voor individuele gevallen kunnen hier niet noodzakelijkerwijs conclusies aan verbonden worden. Stichting Supervrouw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de volledigheid en betrouwbaarheid van alle gepubliceerde informatie. Mocht informatie verkeerd geïnterpreteerd worden dan is dat voor jouw eigen risico. De stichting is niet verantwoordelijk voor informatie verleend door derden, ook in het geval dat een hyperlink naar een andere website is opgenomen op de website van Stichting Supervrouw.

Vrijwaring

Deze website dient niet geraadpleegd te worden ter vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt met klem geadviseerd haar of zijn arts te raadplegen voor specifieke informatie over haar of zijn gezondheidssituatie en eventuele behandelingsmogelijkheden.

Intellectuele eigendom

Stichting Supervrouw behoudt de eigendom van de op de website (en via haar andere kanalen) geplaatste informatie, media en overige inhoud. Zo kan op elk moment informatie zonder vooraankondiging de inhoud gewijzigd en/of ingetrokken worden en zijn alle rechten voorbehouden aan Stichting Supervrouw. Het is niet toegestaan materiaal zonder toestemming te kopiëren, downloaden, gebruiken of te verspreiden.   

Privacy en toegang

De website van Stichting Supervrouw maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie zie: https://www.supervrouw.nl/cookiebeleid-eu/